WING TSUN KUNG FU

SEMINAR VELIKOG MAJSTORA SIFU MADAY NORBERT

Ljetni seminar u Virovitici održan pod vodstvom Velikog Majstora Sifu Maday Norbert.

Ovom prilikom želio bih zahvaliti svom Sifu i kolegama asistentima koji su došli uveličati ovo događanje i predati svoja znanja našim studentima , naravno želim se zahvaliti i svima Vama koji ste bili kako bi odali priznanje ovoj fascinantnoj vještini i mentorima koji su prešli puno kilometera kako bi bili sa Vama i uložili u ovo sav svoj život , kako bi i Vama omogućili da upoznate tajne ove borilačke vještine. Tako sam bio sretan gledajući Vas u dvorani kako vrijedno radite sve od 6 pa do 60 godina , svih profila ljudi sa jednim ciljem da se razvijemo koliko je to god moguće , naravno sa osmijehom na licu.

Ponosim se sa Vama i čestitam svima koji su uspiješno položili ispite , što nje bilo nimalo lako niiti u jednoj kategoriji !!!!

Takvo Vaše ponašanje i volja mi daje snage da i dalje nastavim putovati tisuće kilometara ,  razvijati se i Vama prenositi svoja znanja , također se želim zahvaliti i gradonačelniku Ivici Kirinu velikom prijatelju sporta , koji nam je svojim prisustvom uveličao ovaj seminar.

S poštovanjem,

 Sifu Darko Majstorovic

 

Media

Comments
Gu
Guest